Skip to content

Hvordan kommer jeg i gang? 

ONwork implementeres raskt og trygt. Opplev effekt fra dag én - uten forstyrrelser! 

Flytte til moduloversikten? Siden ONwork bruker Microsoft Teams som arbeidsflate gjør vi samarbeid og kommunikasjon enda enklere. Vi oppretter egne arbeidsområder, eller team, som er tilpasset ditt behov og hvor du kan samle alt du jobber med.  

Group 142@2x-1
Enkelt å komme igang
1.

Hurtig oppstart

Når tidspunkt for oppstart er avtalt trenger vi noen enkle opplysninger fra deg for å sette i gang. Det tar normalt 3-4 dager fra vi starter implementeringen til ONwork er klar til bruk, uten at arbeidshverdagen til de ansatte påvirkes.  

Jobb i et kjent grensesnitt

De fleste som bruker Microsoft 365-plattformen har brukt Teams allerede, i det minste til chat og video. Siden ONwork bruker Teams som arbeidsflate er brukerne allerede logget inn og skjermbildene er kjent.   

 

2.
3.

Minimalt behov for opplæring

ONwork er intuitivt og brukerne kommer svært raskt i gang. Vi har gode opplæringsvideoer som er tilgjengelig hvis det trengs. Dersom du er ikke har jobbet i Teams tidligere, har vi også egne kurs og opplæringsmateriell som kan hjelpe dere videre. Les mer om våre kurs her! 

 

Implementer i ditt tempo

Dere velger selv om alle skal ta i bruk ONwork fra første stund, eller om dere ønsker å starte med én avdeling. ONwork påvirker ikke daglig drift eller de systemene dere jobber i til daglig. Ansatte som ikke har tatt i bruk ONwork vil ikke engang merke at det er implementert i organisasjonene – selv ikke i Teams! 

 

4.
5.

Vi loser dere trygt gjennom implementeringen

Det er enkelt å konfigurere ONwork og å sette opp bedriftens egne maler. For å gi dere en god start tilbyr vi «Godt i gang»-pakker med opplæring av superbrukere og hjelp til et fornuftig grunnoppsett. Dere kan alltid kontakte oss dersom dere skulle stå fast eller ha behov ytterligere sparring eller rådgivning.   

 

ONwork leveres med fornøyd-garanti!

Vi er helt sikre på at dere får stor effekt av ONwork. Derfor har vi heller ingen bindingstid på abonnementet. Dersom ONwork ikke skulle stå til forventningene så håper vi selvsagt at dere kontakter oss først, så finner vi en løsning. Uansett står dere alltid fritt til å avslutte abonnementet. Siden alt av data lagres i deres eget 365-miljø så vil dere ikke miste noen filer eller data hvis dere avslutter abonnementet.  

6.

Fornøyd-garanti.  
Effektiv fra dag én. 

Garantert 100% Fornøyd

Stor bedrift? 

Du kan fint implementere ONwork for deler av organisasjonen, uten å involvere alle avdelinger. Slik kan dere prøve ut ONwork og når dere er klar - da vokser vi gjerne med dere! 

Ofte stilte spørsmål


Hva koster ONwork?

Vi tror på at det er unødvendig å betale for det du ikke bruker. ONwork er modulbasert, slik at prisen avhenger av hvilke moduler dere har kjøpt. Les mer om våre priser via linken nedenfor. 

Tilbyr ONwork support?

Vi er alltid tilgjengelig dersom dere har behov for bistand eller rådgivning knyttet til bruk av ONwork 

Hva skjer dersom jeg ønsker å avslutte ONwork?

Etter at du har avsluttet kundeforholdet vil vi avinstallere ONwork. Alle teams som er opprettet gjennom løsningen vil bli liggende igjen hos dere, dere mister ingen filer eller data.  

Hvordan vil ONwork påvirke min arbeidshverdag?

Du vil ikke merke ONwork særlig mer enn at du kjenner mye mer struktur og kontroll over informasjon, filer og team. Les mer om dette ved å velge "Løsningen" nedenfor. 

Kan vi bruke ONwork om vi ikke har Teams?

Teams er en solid plattform med uendelig mange muligheter. Derfor har ONwork valgt Teams som vår plattform. 

Dersom du aldri har brukt Teams, tilbyr vi kurs slik at du kan komme godt og trygt i gang! 

Hva må vi gjøre for å installere ONwork?

For å komme i gang, kan du bruke kontaktskjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Når vi har kartlagt behov og avtalt installasjon, vil vi be om enkel informasjon slik at vi kan komme i gang med implementeringen. Deretter vil våre flinke ansatte jobbe i 3-4 dager for å sette opp ONwork slik at det er klart til bruk. Implementeringen vil ikke påvirke deres daglige drift, og ONwork kan tas i bruk når dere vil etter det. 


Group 266