Skip to content
Norsk

Hvem er vi? 

ONwork revolusjonerer arbeidshverdagen ved å gjøre det enkelt å jobbe smartere!

Vi vet at digitalisering kan være skremmende, og at det samtidig er nødvendig for at din bedrift skal henge med i utviklingen. Våre mange års erfaring hjelper dere med å gjennomføre digitalisering i praksis - på en enkel måte og med et språk som dere forstår. 

Vi ruster våre kunder for fremtiden ved å forenkle arbeidsprosesser, utnytte bedriftens data og gjøre det enkelt å dele kunnskap.  Vår filosofi er at flere applikasjoner ikke nødvendigvis løser dine utfordringer. Med ONwork økes verdiskapningen med de verktøy og applikasjoner dere bruker i dag. 

MicrosoftTeams-image (2)

Vår historie

 

Etter nesten to tiår med feltarbeid i IT-bransjen var det stadig ett spørsmål som gjentok seg: Hvorfor må alle apper og programmer leve hver for seg?

Hvorfor kan ikke systemene sys sammen på en måte som gjør at informasjon og data trygt deles og lagres på tvers av organisasjonen?

«Det må være en smartere måte å jobbe på», tenkte vi. Dermed startet historien om ONwork.

ONwork består av en gjeng med kreative og dedikerte mennesker som hver dag går på jobb fordi du skal få en helt ny måte å jobbe på!

 

Casper Jespersen, gründer i ONwork AS

Casper Jespersen

Gründer av ONwork

«Det må være en smartere måte å jobbe på»

 

Løsningen er i korte trekk et nav som samler de verktøyene du allerede bruker og holder struktur.

ONwork er nesten usynlig som en Ninja, som forresten betyr “den som er skjult”. Med ONwork får du og dine kolleger tilgang på samme informasjon, hvor som helst og når som helst.