Skip to content
Norsk

Integrasjon:  HubSpot

HubSpot + Teams = sant!

Endelig kan du koble verdens største samhandlingsplattform med HubSpot og samle alle dokumenter og informasjon rundt dealen!

Nysgjerrig på hvordan det fungerer?

Sett av noen få minutter, så forklarer vi deg 
hvordan ONwork har gjort HubSpot enda bedre med Teams på laget!

"Å samle all informasjon og dokumenter til dealen er utrolig viktig for oss. Med koblingen mellom HubSpot og Teams har ONwork gitt oss en helt ny hverdag.

Group 152-2

Fredrik Karlstad
Marked og Salgssjef, MainTech AS
.

Hubspot1-1

Samle alt på ett sted!

Når dealen har nådd et definert trinn i pipelinen, oppretter vi automatisk et team basert på bedriftens egen mal. Der finner du alt du trenger for å komme trygt i mål med salgsprosessen.


Gi dine kollegaer i leveranse en god start

Når du avslutter dealen, gjør ONwork salgsinformasjonen lett tilgjengelig for dine kollegaer på leveranse. Alle finner nødvendig informasjon - uten å måtte lete.

ONwork Ninja på pallen sammen med Teams og HubSpot

Group 158-1

Full kontroll på kvaliteten i salgsprosessen

ONworks prosessmodul støtter selgerne gjennom hele salgsprosessen. Den sikrer at selgerne gjennomfører et minimum av de aktiviteter bedriften så langt har identifisert som den beste måten å jobbe på for å sikre kvaliteten på salgsarbeidet. 

Se hvilke data vi flytter

Group 1-Nov-22-2021-11-18-18-00-AM
Kundeinformasjon

Kunderegisteret fra HubSpot kopieres over til ONwork for å skape flyt i Teams. Dermed kan du koble på dimensjoner for å trekke fram verdifull informasjon. Dessuten blir informasjon enda enklere å finne. 

Kontaktinformasjon

Kontaktregisteret kopieres fra HubSpot til ONwork slik at nødvendig informasjon er tilgjengelig i hele organisasjonen. Dermed har alle tilgang til relevant kontaktinformasjon - uansett hvor i salgsprosessen man er. 

 

Salgscaser

Informasjon knyttet til salgscasen overføres til ONwork for å opprette team for tilbudsarbeidet. Du bestemmer selv hvor i prosessen et tilbudsrom skal opprettes i Teams. I HubSpot kan du velge hvilken mal teamet skal opprettes etter. 

 

Group 2-2
Tilbudsproduksjon

ONwork sikrer at alle obligatoriske dokumenter ferdigstilles og arkiveres før salgscasen avsluttes. Når alle aktiviteter er gjennomført sender vi informasjon til HubSpot for endelig avslutning av casen. 

Mailkommunikasjon

Mailer lagret i tilbudsrommet i Teams overføres til HubSpot og knyttes til kontaktspersonen og den aktuelle casen. Fra HubSpot kan du åpne mailen via en link.

Se hvordan du kan gjøre tilbudsarbeidet enklere

Onwork  gjør tilbudsarbeidet enklere.
Skreddersydd  tilbudsrom 

Et team opprettes når casen har nådd et definert steg i salgsprosessen. Teamet kobles automatisk til dealen i HubSpot - dermed har du kontroll på hele prosessflyten fra start til slutt. 

ONwork sørger for en kontrollert avslutning av dealen.
Kontrollert avslutning av deal

 Når dealen lukkes, arkiveres tilbudsteamet og blir tilgjengelig i et oversiktlig og søkbart arkiv. Slik sikrer du å alltid kunne finne gamle mailer og annen data knyttet til tidligere salgsprosesser. 

Informasjon tilgjengelig for alle gjennom hele verdikjeden.
Informasjon tilgjengelig for alle 

Bedrifter som lykkes håndterer salg på en strukturert og effektiv måte. Når informasjon knyttet til kunden er tilgjengelig gjennom hele verdikjeden, sikrer du kvalitet i leveransen og fornøyde kunder.

Få enda mer ut av integrasjonen

ONwork er full av muligheter! Se hvilke moduler du kan ta i bruk for å gjøre salgsarbeidet enda enklere og mer oversiktlig. 

Tid for å forenkle hverdagen? 

Skriv noen ord om bedriften din og hva dere trenger,
så hører du fra oss.