Skip to content

Webinar:

Torsdag 11. Mai Dokumentarkiv i Teams!

 

Flytte til moduloversikten? Siden ONwork bruker Microsoft Teams som arbeidsflate gjør vi samarbeid og kommunikasjon enda enklere. Vi oppretter egne arbeidsområder, eller team, som er tilpasset ditt behov og hvor du kan samle alt du jobber med.  

 kl. 10:00
Det er gratis og tar bare 40 minutter!

Har du noen gang oppdaget at viktige dokumenter er på avveie? Og hvordan vet du at dokumentet du sitter med er siste versjon? 

For ikke å snakke om hvem som har tilgang til dokumentet - både internt i bedriften og når man inviterer gjester inn i Teams? 

ONwork sørger for at siste versjon av dokumentet alltid blir liggende på riktig sted, og sikrer at alle obligatoriske dokumenter er på plass før jobben avsluttes. Mulighet for kryptering sikrer at dokumentene blir utilgjengelige for uvedkommende - også dersom de deles via e-post eller flyttes til et annet område internt. 

ONworks dokumentarkiv er enkel å bruke for de ansatte, og gir samtidig ledelsen full oversikt og kontroll på all dokumentasjon som kan være kritisk for bedriften. Dokumentarkivet fungerer både som kontraktsarkiv, tilbudsarkiv og prosjektarkiv. Og det beste av alt? Alt skjer der hvor dokumentene utarbeides - i Microsoft 365 og Teams! Enkelt for brukeren, og full kontroll for ledelsen.

I webinaret skal vi blant annet se på følgende: 

  • Automatisk sjekk av at viktig dokumentasjon er på plass
  • Automatisk navngivning
  • Versjonshåndtering
  • Kryptering av sensitive dokumenter
  • Egendefinerte dokumenttyper
  • Automatisk bruk av metadata
  • Sende et dokument på høring
  • Sjekklister ved godkjenning eller sidemannskontroll
  • Felles søkbart arkiv

ONwork er et ekstra lag som gir bedriften struktur på data, kommunikasjon og dokumentasjon. Vi samler all informasjon på én felles plattform i Microsoft Teams. Basert på bedriftens egne maler opprettes team som gir de ansatte alt de trenger for å komme hurtig i gang med arbeidet sitt, og fullføre det i tråd med bedriftens best practice. ONwork gjør det enkelt å jobbe smart! 

_1D56528

Anne Jespersen
Strategisk forretningsutvikler i ONwork

Arkiver enkelt i Teams!

 

Alle bedrifter har dokumenter med viktig verdi. Enten du ønsker god oversikt eller har behov for kontroll og versjonshåndtering, har vi løsningen for deg! 

 

Arkiv1