Skip to content
Byggeplass P. Undheim

Slik forvandlet ONwork og Tripletex hverdagen hos P. Undheim

For ett år siden hjalp ONwork byggmester P. Undheim med å integrere Tripletex i Microsoft Teams. Resultatet ble en mer effektiv og sikker drift – og grunnlaget for å skape varige verdier. 

I hjertet av lokalsamfunnet på Jæren har familiebedriften P. Undheim opplevd betydelig vekst de siste årene. Det har stilt stadig høyere krav til systemene de bruker. Vårt samarbeid med byggmesteren har bidratt til å skape en tryggere drift, der alle ansatte har full kontroll på prosjektene sine.

– Vi føler virkelig at ONwork forstår våre behov. De leverer en løsning som er perfekt for oss, og som integreres sømløst med de andre systemene vi bruker, sier Pål Undheim, medeier i P. Undheim.

Effektivitet og trygghet med Teams og Tripletex 

Da P. Undheim først begynte å bruke Tripletex, savnet de fortsatt en helhetlig oversikt. De ønsket seg et system som sørget for at all prosjektdata var samlet på ett sted, så de slapp å gå innom flere forskjellige systemer for å få oversikt. Med integreringen av Tripletex med Teams gikk de fra sporadisk økonomistyring til en detaljert oversikt over hver del av virksomhet.

Pål Undheim

Pål Undheim
Medeier av byggmester P. Undheim AS

Dette inkluderer prosjektnummerering, kostnadsfordeling og innsyn i hvordan hvert prosjekt og avdeling presteres økonomisk. Noe som har gjort det mye enklere for de ansatte å ta smarte, informerte beslutninger i farten. 
– Nå kan vi virkelig dykke ned i detaljene. Det gir oss en helt annen kontroll enn vi hadde tidligere, sier Pål med entusiasme

I tillegg har effektiviteten skutt i været. Med all informasjon tilgjengelig i Teams, kan de ansatte enkelt dele og diskutere data i sanntid - fordi all informasjon er samlet på ett sted. Det reduserer risikoen for både feil og mangler betraktelig

- Det er en enorm trygghet å vite at all vår info er sikker og lett tilgjengelig for det rette øynene, Sier Pål 

"Nå kan vi virkelig dykke ned i detaljene. Det gir oss en helt annen kontroll enn vi hadde tidligere"

 

Samarbeid med ONwork

Men det var (heldigvis) ikke bare det tekniske som gjorde at P. Undheim ønsket å inngå et samarbeid med oss: Det handler ikke bare om teknologi. Det handler om mennesker som står bak den, og folkene hos ONwork er virkelig på ballen.

– De er bare en melding unna. De strekker seg langt for å hjelpe oss, og det setter vi veldig stor pris på, legger han til.

Det å få hjelp til integreringen og oppfølgingen i ettertid har også spart byggmesteren for mye frustrasjon og tid.

– ONwork hadde en lett og god tilnærming til det hele, samtidig som de har skikkelig god kompetanse på det de leverer. Det er ikke noe problem med å løse utfordringer vi eventuelt møter på. I tillegg er systemet de leverer veldig oversiktlig og brukervennlig. Alle får til å bruke det, sier Pål.

– ONwork hadde en lett og god tilnærming til det hele, samtidig som de har skikkelig god kompetanse på det de leverer. Det er ikke noe problem med å løse utfordringer vi eventuelt møter på. I tillegg er systemet de leverer veldig oversiktlig og brukervennlig. Alle får til å bruke det, sier Pål.

Fremtidsutsikter og innovasjon 

Integrasjonen i Teams har gitt P. Undheim god kontroll og oversikt. Og nå står de på terskelen til en spennende videreutvikling: et nytt og avansert dashboard.
Dette verktøyet skal bringe en ny æra av kontroll og transparens til selskapets drift. 

Det kommende dashboardet er designet for å gi et sanntidsbilde av alle viktige aspekter ved deres prosjekter.

– Tanken er å ha en «live feed» inn i våre prosjekter, forklarer Pål.
Dashboardet vil automatisk trekke inn og visualisere data fra ulike kilder. Det gir ledere og prosjektansvarlige umiddelbar tilgang til oppdatert informasjon om økonomi, tidsbruk og ressursutnyttelse.
Det gleder vi oss veldig til å få på plass, avslutter han.

Vil høre mer om hvordan vi hjalp
P. Undheim?

P. undheim. JPG

Grunnlagt: 2001 av Preben Undheim 
Sted: Jæren, Norge 
Antall Ansatte: 2022
Omsetning: 60 millioner NOK
Bransje: Bygg og anlegg 
Spesialiteter: Energismarte løsninger, renovering og lokal samfunnsutvikling 

Viktige prosjekter: 
  • Energismart renovering av Jæren hotell - halverte energiforbruket
  • Totalrenovering av lokalt parkeringsanlegg med bærekraftig materialer 
  • Utvikling av boligprosjekter i historiske områder, inkludert eneboliger og rekkehus 
Samfunnsengasjement: Støtter lokale idrettslag og samfunnsprosjketer, inkludert bygging av idrettsanlegg og skoleinfrastruktur

Vil du få samme hverdag som Pål?

Skriv noen ord om bedriften din og hva dere trenger,
så hører du fra oss.